Sygeplejerske til Hjemmeplejen Skive/Højslev - NAT

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vil du være en del af et tværfagligt team, der kendetegnes ved høj faglighed og som har fokus på udvikling og et godt arbejdsmiljø? Vi arbejder hver dag med det mål, at vi vil give vores borgere de bedste muligheder for et godt og værdigt liv. Lyder det som noget for dig? Så læs mere her.

Vi søger en sygeplejerske på minimum 30 timer om ugen til nattevagt pr. 1. oktober 2023 eller efter aftale. Vi arbejder generelt med at skabe en attraktiv arbejdsplads og skulle du ønske flere timer eller mulighed for blandede vagter, så taler vi nærmere om det.

Natgruppen er del af hjemmeplejen Skive / Højslev. Natgruppen varetager de akutte og planlagte besøg hos borger i hele Skive kommune. Der arbejdes målrettet med oplæring og delegering, så det er rette mand på rette opgave. Vil du være en del af et tværfagligt team, der kendetegnes ved høj faglighed og som har fokus på udvikling og et godt arbejdsmiljø? Lyder det som noget for dig, så læs mere her.

Vi lægger vægt på både din faglighed og din personlighed
Vi forventer, at du er uddannet sygeplejerske og parat til at løse opgaverne på et højt fagligt niveau. Udvikling er et nøgleord hos os, og vi tilbyder løbende kompetenceudvikling indenfor relevante områder. Vi er nysgerrige og arbejder løbende ind i forskellige udviklingsprojekter, der skal medvirke til at vi er rustet til udfordringerne på sundhedsområdet.

Det er for eksempel

  • Den rehabiliterende tankegang: Vi støtter borgerne i at leve et så selvstændigt liv så muligt, så længe som muligt
  • Elektronisk dokumentation: Vi dokumenterer via vores omsorgssystem Nexus
  • Projekt Livets Afslutning: Vi er opstartet projekt, der handler om hvordan vi kan give syge borgere en værdig afslutning på livet på deres egne præmisser

Udover dine faglige kompetencer, så vægter vi også dine personlige kompetencer højt
Der er sjældent to dage der er ens i hjemmeplejen. Vi løfter i flok og stræber efter at gøre os umage hver dag og vi arbejder sammen om at nå vores fælles mål; at give vores borgere de bedste muligheder for et godt og værdigt liv. Det gør vi ud fra en anerkendende og respektfuld tilgang til både borgerne, deres pårørende og til hinanden som kollegaer. Vi er sammen om at skabe et trygt og godt arbejdsmiljø, hvor vi løser tingene gennem dialog.

Det kan du forvente hos os
Det er vigtigt for os, at du kommer godt fra start. Derfor tilbyder vi en grundig og individuel introduktion til opgaverne.
Når du er kommet godt i gang, vil fokus være, at vi sammen skaber mulighed for at vores borgere kan få et godt og værdigt liv. Konkret betyder det, at vi tager udgangspunkt i borgerens situation og i kommunens kvalitetsstandarder. Samarbejde med borgerne og deres pårørende altid tager udgangspunkt i respekt, ansvar og livskvalitet.

I Skive Kommune har vi fokus på udvikling, trivsel og ordentlighed
Vi arbejder ud fra værdierne trivsel, udvikling og ordentlighed – det betyder blandt andet at vi har værdibaseret ledelse og en lav magtdistance. Som ansat ved Skive Kommune er du en del af en sundhedsordning, der bl.a. omfatter fysioterapi, zoneterapi, coachingtilbud og mulighed for træning. Derudover har vi en række aktive foreninger; personaleforeningen, kunstforeningen og sportsforeningen og en feriefond.

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Ønsker du yderligere oplysninger
er du velkommen til at kontakte områdeleder Birgitte Andersen på telefon 21 57 98 72.

Du kan læse mere om hjemmeplejen på www.po.skive.dk

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

Ansættelsesdato
1. oktober 2023.

Ansøgningsfrist
23. august 2023.
Samtaler forventes afholdt i uge 35.

Søg stillingen elektronisk via vores rekrutteringssystem

RENT LIV er livshjulet på Skiveegnen. Vi skaber vækst og udvikling gennem grønne handlinger. Vi gør det sammen gennem fælles virkelyst. Vi gør det for at benytte, beskytte og udvikle en egn i balance.
Grøn handling i fællesskaber og for en egn i balance. Tilsammen giver det RENT LIV.

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Skive Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Skive Kommune, Højlundsvej 46 B, 7800 Skive

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 23-08-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://portal.signatur.dk/ExtJobs/DefaultHosting/JobApplication.aspx?ClientId=2319&ERId=83643

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5878540

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet