SSA eller SSH til Område 3 - Plejecenter Højslev

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vil du være en del af vores fantastiske team. et tværfagligt team?

Vi kendetegnes ved høj faglighed, fokus på udvikling og et godt arbejdsmiljø?

Lyder dette som noget for dig? Så læs mere her:

Vi søger en SSA eller SSH – på timetal efter aftale med blandede vagter dag og aften efteraftale.
Højslev Plejecenter er beliggende i den lille stationsby, Højslev, i Skives østlige udkant ca. 5 km fra Skive by. Vi har 16 faste boliger, et stort lyst fællesareal med spise/ opholdsstue, tv-stue og hyggelige siddepladser rundt på gangene.

Vi har et tæt samarbejde med en masse skønne frivillige, og vores plejecenter er et aktivt samlingspunkt. Vi er omkring 20 ansatte fordelt på forskellige faggrupper. I hverdagen har vi fokus på at skabe et godt fællesskab og arbejdsmiljø.
Vi arbejder hver dag med dét mål, at vi vil give vores beboere de bedste muligheder for et godt og værdigt ældre liv. Vi arbejder også med at skabe en attraktiv arbejdsplads, og derfor tilbyder vi dig, det timetal der passer bedst for dig.

Vi lægger både vægt på din faglighed og din personlighed
Vi forventer, at du har en relevant sundhedsfaglig uddannelse, så du kan være med til at løse opgaverne på et højt fagligt niveau. Udvikling er et nøgleord hos os og vi tilbyder løbende kompetenceudvikling indenfor relevante områder. Vi er nysgerrige og arbejder hele tiden med forskellige udviklingsprojekter, der skal medvirke til, at vi er rustet til udfordringerne på sundhedsområdet i fremtiden.

Det er for eksempel

  • Triagering: Vi afholder daglige møder, hvor vi drøfter hver enkel beboers situation og behov
  • Vi er lige er færdige med at implementere Projekt Livets Afslutning i hverdagen. Det, handler om hvordan vi kan give vores beboere en værdig afslutning på livet, på deres egne præmisser.
  • At vi gennem den rehabiliterende tankegang støtter vores beboerne i at leve et så selvstændigt liv så muligt, så længe som muligt.
  • Elektronisk dokumentation: Vi dokumenterer via vores omsorgssystem Nexus
  • Personcentreret omsorg: Vi bliver undervist i personcentret omsorg og arbejder efterfølgende efter den særlige metode i forhold til vores beboere
  • Det tværfaglige samarbejde med andre fagpersoner, både i og udenfor vores organisation.

Udover dine faglige kompetencer, så vægter vi også dine personlige kompetencer højt
Der er sjældent to dage der er ens på et plejecenter. Du kan forvente, at der ofte er travlt og derfor er det vigtigt at du trives med at arbejde i et højt tempo.

Beboere, deres pårørende og dine kollegaer er afhængige af dig og din indsats. Derfor er det vigtigt, at du er mødestabil og fleksibel. Vi løfter i flok og tilstræber at gøre os umage hver dag. Vi arbejder sammen om at nå vores fælles mål, nemlig at give vores beboere de bedste muligheder for et godt og værdigt ældre liv. Det gør vi ud fra en anerkendende og respektfuld tilgang til både beboerne, deres pårørende og til hinanden som kollegaer. Samtidig er vi sammen om at skabe et trygt og godt arbejdsmiljø, hvor vi løser tingene gennem dialog.

Det kan du forvente hos os
Det er vigtigt for os, at du kommer godt fra start. Derfor tilbyder vi en grundig og individuel introduktion til opgaverne samt en mentorordning, så du får en fast kollega, som du kan gå til med spørgsmål.

Når du er kommet godt i gang, vil vi introducere dig til pleje og praktisk hjælp med udgangspunkt i beboerens situation og i kommunens kvalitetsstandarder. Samarbejde med beboerne og deres pårørende foregår altid, med respekt for og udgangspunkt i den enkelte borgers livskvalitet.

I Skive Kommune har vi fokus på udvikling, trivsel og ordentlighed
Vi arbejder ud fra værdierne udvikling, trivsel og ordentlighed – det betyder blandt andet at vi har værdibaseret ledelse og en lav magtdistance. Som ansat ved Skive Kommune er du en del af en sundhedsordning, der bl.a. omfatter fysioterapi, zoneterapi, coachingtilbud og mulighed for træning. Derudover har vi en række aktive foreninger; personaleforeningen, kunstforeningen og sportsforeningen og en feriefond.

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Har du spørgsmål eller ønsker du at vide mere, så er du velkommen til at kontakte os. Du er også velkommen til at komme ud og se plejecenteret efter aftale med en af os på telefon 99 15 33 35.

Du kan læse mere om vores plejecentre på www.po.skive.dk

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

Yderligere spørgsmål kan rettes til
  • Margrethe Odland, områdeleder telefon 20 34 30 20
  • Jane Madsen, teamkoordinator telefon 21 59 42 46
  • Louise Nielsen, centersygeplejerske, telefon 20 82 10 94
Ansættelsesdato pr. 1. april 2024 eller snarest

Ansøgningsfrist torsdag den 18. marts 2024 klokken 12.00.

Samtaler forventes afholdt i uge 12

Søg stillingen elektronisk via vores rekrutteringssystem

RENT LIV er livshjulet på Skiveegnen. Vi skaber vækst og udvikling gennem grønne handlinger. Vi gør det sammen gennem fælles virkelyst. Vi gør det for at benytte, beskytte og udvikle en egn i balance.
Grøn handling i fællesskaber og for en egn i balance. Tilsammen giver det RENT LIV.

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Skive Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Bøgely - Hald Ældrecenter, Ørslevklostervej, 7840 Højslev

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 18-03-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5993750

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet