Pædagogisk medarbejder søges til naturrigt børneunivers i Ørslevkloster

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vil du være med til at udvikle Ørslevkloster Børneunivers for alle børn i børnehave og SFO?

Vi søger pr. 1. august en uddannet pædagog eller en uddannet pædagogisk assistent til en fuldtidsstilling - færre timer kan aftales. Timerne er ligeligt fordelt mellem børnehave og SFO. Du skal således have lyst til og interesse i at arbejde med børn i alderen 3-10 år. Du skal have lyst til udeliv og kan du spille og synge, vil det være det også være dejligt. Du skal have lyst til et tæt samarbejde med kolleger og forældre om alle vores børn. Du skal kunne arbejde 4 dage om ugen i SFO til kl. 16.30. Du bliver sammen med to øvrige medarbejdere, den der har flest timer i SFO, så du skal kunne planlægge og udføre aktiviteter og besidde stor lyst til at være sammen med børn fra 0.-3. kl.

Ørslevkloster Børneunivers er folkeskole og børnehave i én organisation og med én fælles bestyrelse. Vi arbejder tæt sammen om alle vores børn fra 3 år til børnene forlader skolen efter 6. kl. Fællesskab er et nøgleord her, og vi har et tæt samarbejde med forældre, dagplejen og hele lokalområde og oplever altid stor opbakning. Pt. er der 37 børn i børnehaven og 58 børn i skolen, hvoraf 26 er tilmeldt SFO og 10 børn i eftermiddagsklub.

Vores placering i et naturrigt område med eng, skov, Kloster, landbrug og fjord afspejler sig i vores hverdag, hvor vi ofte i små og store grupper drager på madpakketure og oplevelsesture, hvor vi finder årstidernes vekslen.
Personalet i Ørslevkloster Børneunivers består af pædagoger, lærere, pædagogiske assistenter, sekretær, teknisk serviceleder, rengøringsassistenter, en USFO-leder og en skole- og dagtilbudsleder. Vi er i alt 18 faste medarbejdere, som på tværs af forskellige fagligheder arbejder tæt sammen om alle børns trivsel og udvikling.

I Ørslevkloster Børneunivers lever vi et aktivt udeliv og især børnehavebørnene indtager udeområdet, både legeplads, skov, marker og strand i al slags vejr.

I SFO’en bestræber vi os på, at børnene efter skoledagen selv er med til at forme og præge eftermiddagens aktiviteter efter ønske og behov. Vi vægter fællesskabet i SFO´en og planlægger aktiviteter, der styrker børns venskaber på tværs.

Børnehaven deltager i friluftsrådets koncept grønt flag, og vi erhverver os hvert år det grønne flag, ved at have særligt fokus på at arbejde med naturen.

Vi forventer at du hurtigt opnår et godt kendskab til alle børn, deres familier og sammen med de øvrige ansatte går i dialog om alle børns trivsel og udvikling.

For yderligere oplysninger
og evt. besøg kan henvendelsen ske til skole- og dagtilbudsleder Inga Kaastrup på telefon 51 71 56 45

Ansøgningsfrist
Fredag den 21. juni kl. 12.00 og samtaler afholdes i uge 26, Ørslevkloster Børneunivers, Hejlsskovvej 25-27, 7840 Højslev

Ansøgning, eksamensbevis og bilag skal fremsendes via signatur

Søg stillingen elektronisk via vores rekrutteringssystem

RENT LIV er livshjulet på Skiveegnen. Vi skaber vækst og udvikling gennem grønne handlinger. Vi gør det sammen gennem fælles virkelyst. Vi gør det for at benytte, beskytte og udvikle en egn i balance.
Grøn handling i fællesskaber og for en egn i balance. Tilsammen giver det RENT LIV.

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Skive Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Ørslevkloster Børneunivers, Hejlskovvej, 7840 Højslev

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 21-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6065083

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet