Pædagog, ergoterapeut og SSA til Senhjerneskadetilbud

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Der flytter nye borgere ind på Limfjordsbakken og derfor søger vi både pædagog, ergoterapeut og social- og sundhedsassistent. Ønsker du at arbejde med borgere i samarbejde med andre fagligheder, og ønsker du at udvikle din egen faglighed og bruge alt hvad du kan i udviklingen af Limfjordsbakken? Så er du måske vores nye kollega.

På Limfjordsbakken arbejder vi med hverdagsrehabilitering ud fra et neuropædagogisk ståsted. Alle faste medarbejdere på Limfjordsbakken har neuropædagogiske kompetencer.

På Botilbuddet Limfjordsbakken er målgruppen voksne borgere med en erhvervet hjerneskade eller sygdomme i hjernen med et moderat til svært kognitivt og fysisk tab af funktionsevne til følge. Vi arbejder med hverdagsrehabilitering og borgernes behov spænder vidt - fra vedligeholdende træning til særlig pleje, pædagogiske tiltag og støtte til deltagelse i det daglige, sociale og kulturelle liv på og uden for botilbuddet.

Vi har 24 pladser, fordelt på tre afdelinger. Borgerne og deres behov er meget forskellige, så dine opgaver er mangeartede.

Vi ønsker os fagpersoner, som i samarbejdet med andre faggrupper, er god til at sætte fokus på netop deres monofaglige vinkler og tiltag. Som med stolthed bringer ergoterapeutiske, pædagogiske og sundhedsfaglige overvejelser og tilgange i spil.
Det seneste år har vi bla. haft fokus på, Dysfagi, sanseintegration, et liv med værdifuldt indhold og sikker medicinhåndtering

Vi tilbyder

 • Muligheden for at være med til at udvikle Limfjordsbakken, med fokus på, at den enkelte borger er meget mere end sin skade.
 • En fast stilling på 32/37 timer pr. uge, i blandede vagter og med arbejde hver anden, tredje eller fjerde weekend.
 • Både mandlige og kvindelige kollegaer som er pædagoger, social- og sundhedsassistenter, ergoterapeuter og fysioterapeut.
 • Mulighed for faglig udvikling i et innovativt, tværfagligt og udviklingsorienteret miljø.
 • Stort fokus på faglig specialisering via kurser for alle faste medarbejdere, supervision og faglig vejledning.
 • Fokus på at forbedre arbejdsgange og dokumentation så det bedst understøtter arbejdet med borgerne.

På Limfjordsbakken ser vi det tværfaglige som en styrke, og vi arbejder på tværs af faggrænser. Det betyder, at de pædagogiske medarbejdere indgår i det sundhedsfaglige arbejde lige så vel som de sundhedsfaglige medarbejdere også indgår i det pædagogiske arbejde. Samtidig med vi har fokus på monofaglig understøttelse og udvikling.

Det vil være en fordel, at du
 • Har fokus på, at på Limfjordsbakken skal leves og udfoldes et helt liv for hver enkelt borger
 • har erfaring i at varetage opgaver omkring borgere, hvor kompleksiteten er stor – og spændende, da vores borgere har meget forskellige støtte- og plejebehov. Det kan f.eks. være støtte til kommunikation, strukturering af dagligdagen samt støtte til at skabe det liv som giver borgerne mest mulig livskvalitet.
 • har viden og erfaring med Neuropædagogik
 • er anerkendende i din tilgang til borgerne og har fokus på borgerens livshistorie
 • kender dig selv, og forstår at du og dine kollegaer har forskellige faglige ståsteder og positioner, og bruger dette til at kvalificere og reflektere over dit eget arbejde, så Limfjordsbakken i fællesskab udvikler den fællesfaglige praksis.
 • er stærk i den skriftlige dokumentation
 • gerne deler din faglige viden med andre.

Borgeren er centrum for vores arbejde, og sammen med borgerne arbejder vi på størst mulig selvstændighed i eget liv – og størst mulig livsglæde :-)

Kan du se dig selv i ovenstående, så vil vi se frem til at modtage din ansøgning.

Har du spørgsmål
er du velkommen til at ringe til leder Susanne Thomassen på telefon 20 98 46 73 eller fagkoordinator Dicte Jespersen på telefon 20 34 30 14.
Kom gerne forbi til en kop kaffe og en uforpligtende snak.

Du kan også læse mere om os på Limfjordsbakkens hjemmeside

Ansættelsesstart
1. oktober 2023.

Ansøgningsfrist
21. august 2023.

Søg stillingen elektronisk via vores rekrutteringssystem

RENT LIV er livshjulet på Skiveegnen. Vi skaber vækst og udvikling gennem grønne handlinger. Vi gør det sammen gennem fælles virkelyst. Vi gør det for at benytte, beskytte og udvikle en egn i balance.
Grøn handling i fællesskaber og for en egn i balance. Tilsammen giver det RENT LIV.

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Skive Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Skive Kommune, Marienlystvej 11, 7800 Skive

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 21-08-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://portal.signatur.dk/ExtJobs/DefaultHosting/JobApplication.aspx?ClientId=2319&ERId=83641

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5878546

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet