Centersygeplejerske med planlæggerfunktion til Bøgely

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

– Område 3

Vil du være en del af et stærkt tværfagligt team, der kendetegnes ved høj faglighed og som har fokus på udvikling og et godt arbejdsmiljø? Vi arbejder hver dag med dét mål, at vi vil give vores beboere de bedste muligheder for et godt og værdigt ældre liv. Lyder det som noget for dig? Så læs mere her.

Vi søger en centersygeplejerske med planlægger funktion – på 37 timer eller efter aftale. Som udgangspunkt dagvagter i hverdagene med fremmøde på Plejecenter Bøgely.

Tiltrædelse pr. 1. september eller snarest. Såfremt der ikke ønskes planlægger funktion, kan stillingen suppleres med plejetimer i stedet.

Bøgely Plejecenter har 17 faste plejeboliger og 3 midlertidige boliger i naturskønne omgivelser i Hald. På Bøgely har vi fokus på at skabe et godt og attraktivt arbejdsmiljø, og vi har en sammentømret og harmonisk personalegruppe, som er meget engageret i deres arbejde. Vi løfter i flok og vi arbejder sammen om at nå vores fælles mål: At give vores beboere de bedste muligheder for et godt og værdigt ældre liv. Det gør vi ud fra en anerkendende og respektfuld tilgang til både beboerne, deres pårørende og til hinanden som kollegaer.

Derudover har vi en stor og engageret flok af frivillige, ligesom Bøgely oplever stor opbakning og interesse fra lokalsamfundet. Vi er omkring 16 ansatte fordelt på forskellige faggrupper. I dagligdagen har vi fokus på dialog - at skabe et godt fællesskab og arbejdsmiljø sammen. Vi arbejder generelt med at skabe en attraktiv arbejdsplads, og derfor tilbyder vi timetal efter aftale med dig.

Vi lægger vægt på både din faglighed og din personlighed
Vi forventer, at du er uddannet sygeplejerske og at du kan løse opgaverne på et højt fagligt niveau med pædagogisk flair og øje for delegering af sygeplejeopgaver til de forskellige faggrupper. Udvikling er et nøgleord hos os og vi tilbyder løbende kompetenceudvikling indenfor relevante områder. Det er en fordel, hvis du har erfaring med planlægning. Men der vil naturligvis være mulighed for oplæring.

Udover dine faglige kompetencer, så vægter vi også dine personlige kompetencer højt
Der er sjældent to dage der er ens på et plejecenter. Du kan forvente, at der ofte er travlt og derfor er det vigtigt at du trives i en omskiftelig og tempofyldt hverdag. Både beboere, deres pårørende og dine kollegaer er afhængige af dig og din indsats. Derfor er det vigtigt, at du er mødestabil og fleksibel.

Det kan du forvente hos os
Det er vigtigt for os, at du kommer godt fra start. Derfor tilbyder vi en grundig og individuel introduktion til opgaverne samt en mentorordning, så du får en fast kollega, som du kan gå til med spørgsmål.

I Skive Kommune har vi fokus på udvikling, trivsel og ordentlighed
Vi arbejder ud fra værdierne udvikling, trivsel og ordentlighed – det betyder blandt andet at vi har værdibaseret ledelse og en lav magtdistance. Som ansat ved Skive Kommune er du en del af en sundhedsordning, der bl.a. omfatter fysioterapi, zoneterapi, coachingtilbud og mulighed for træning.
Derudover har vi en række aktive foreninger; personaleforeningen, kunstforeningen og sportsforeningen og en feriefond.

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Har du spørgsmål eller ønsker du at vide mere,
så er du velkommen til at kontakte os. Du er også velkommen til at komme ud og se plejecenteret efter aftale med områdeledere Joan Olesen, telefon 24 62 03 37 eller Margrethe Odland, telefon 20 34 30 20.

Du kan læse mere om vores plejecentre på po.skive.dk

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

Ansøgningsfrist
14. august 2023 kl. 12.00.
Samtaler forventes afholdt i uge 34.

Søg stillingen elektronisk via vores rekrutteringssystem

RENT LIV er livshjulet på Skiveegnen. Vi skaber vækst og udvikling gennem grønne handlinger. Vi gør det sammen gennem fælles virkelyst. Vi gør det for at benytte, beskytte og udvikle en egn i balance.
Grøn handling i fællesskaber og for en egn i balance. Tilsammen giver det RENT LIV.

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Skive Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Skive Kommune, Ørslevklostervej 127 C, Hald, 7840 Højslev

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 14-08-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://portal.signatur.dk/ExtJobs/DefaultHosting/JobApplication.aspx?ClientId=2319&ERId=83642

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5878533

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet