ACTAS A/S - Skive: Bliv sikringstekniker i Actas

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Sikringstekniker i ACTAS

Hos Actas er det nødvendigt, at du trives med en omskiftelig hverdag, hvor der er arbejde i kalenderen, men plads til familielivet ved siden af. Du skal kunne arbejde selvstændigt og i teams. Din hverdag vil være præget af både service, projekt- og installationsopgaver. Vi har brug for flere erfarne kollegaer – gerne med kendskab til SPC, NOX , MILESTONE og evt. Unilock, der er klar til at prøve nye græsgange. Vi har et godt fællesskab, vi udvikler os fagligt og hygger os i en travl hverdag.

 

Motivation og kompetenceudvikling
Det har stor betydning for Actas, at medarbejderne er motiverede og trives i det daglige, da det også smitter positivt af på vores forhold til kunder og samarbejdspartnere.

Derfor tilbyder vi oplæring målrettet dit behov og dine kompetencer, med mulighed for efteruddannelse. Derudover sikrer vi, at du er godt kørende i en VW transporter, at du bliver klædt i Snickers arbejdstøj fra top til tå og udstyret med det bedste værktøj!

Har du optjent anciennitet i dit nuværende job, kan du tage ancienniteten med over til os. Løn forhandles individuelt og pension er efter gældende overenskomst. Derudover tilbyder vi sundhedsforsikring.

Din hverdag

Opgaverne er udfordrende og varierende og vi tilpasser dem efter dine kompetencer. En gang imellem kaster vi dig ud i opgaver, hvor du får brug for at trække på vores store netværk af kollegaer for at komme i mål. Vi forventer ikke, at du kan alt AIA, ADK eller TVO, men du skal være rutineret og villig til at give det et forsøg, når du står overfor noget, du ikke lige har prøvet før. Vi forventer, at du leverer flotte installationer, der tilfredsstiller virksomhedens og kundernes forventninger.

Din kommende afdeling
I Skive har vi en hyggelig lille afdeling med et team på 6 kollegaer – sikringsteknikere, lærlinge, en projektleder, sælger og vores afdelingsleder, der får hverdagen til at fungere. Vi arbejder normalt fra kl. 8.00 til 16.00 og vi samarbejder ofte med vores afdelinger i Aarhus, Fredericia og Aalborg.

Vi vil gerne høre fra dig

Din ansøgning, straffeattest samt CV sendes til HR-chef Lea Drejer Raunslund via job@actas.dk

Vi indkalder løbende til samtaler og derfor vil vi gerne modtage din ansøgning snarest muligt.

Hvis du har spørgsmål, så er du velkommen til at ringe til afdelingsleder Steffen på
tlf. 5173 1568. Vi glæder os til at høre fra dig!

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Skive Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

ACTAS A/S - Skive, Østerrisvej, 7840 Højslev

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 31-10-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://actas.dk/sikringstekniker-skive

Via e-mail: job@actas.dk

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5902800

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet