BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
Brænder du for at være leder og har du en anerkendende tilgang til dine kollegaer og undergivne? Udviser du handlekraft samt beslutsomhed og er du en rollemodel? Så er der en udviklende stilling med ansvar klar: Kompagnibefalingsmand i Hærens Reaktionsstyrkeuddannelseskompagni(HRU) ved 2. Explosive Ordnance Disposal bataljon.
Om os
2. Explosive Ordnance Disposal bataljon (2 EODBTN) er en kapacitetsbataljon, hvis enheder med kort varsel kan indsættes i det fulde spektrum af opgaver nationalt eller internationalt – fra støtte til civilsamfundet til kamp- og kampstøtteopgaver. Vi har til huse på Ingeniørkasernen i Skive og er organiseret med en stab, Explosive Ordnance Disposal & Search kompagni (EOD&SKMP), 6. og 7. Hærens Basisuddannelseskompagni (HBUKMP), Hærens Reaktionsuddannelseskompagni (HRUKMP) og Ammunitionsrydningscenter Danmark (ARCDK).
Fælles for os i alle i enheden er, at vi brænder for det vi laver og den fælles ambition om at være den bedste militære arbejdsplads i Midtjylland.
HRU kompagniet ved Ingeniørregimentet i Skive består af en kommandodeling, to HRU delinger og i perioder er der fire HRU delinger.
Ved HRU kompagniet uddanner vi konstabel elever (KSE). Der bliver uddannet i grundlæggende almene militære fag, og fag der indgår i grundlæggende ingeniøruddannelse.
Ud over den faglige uddannelse, lægger vi også stor vægt på at udvikle KSE til at indgå i ingeniørregimentets professionelle enheder, ved at give dem ansvar og tage ejerskab for løsning af opgaven.
Vi udviser stor tillid til hinanden, og vi er afhængige af at hver funktion udfylder sin rolle. I kompagniet har vi en stor professionel stolthed og ansvarsfølelse, og der hersker en udpræget flad struktur, hvor der er meget kort fra yngste mand til ældste erfarne specialist.
Vi lægger vægt på en god omgangstone imellem alle kompagniets ansatte.
Kompagniet arbejder ud fra de tre grundsætninger: Vi har det godt, vi vil det godt og vi gør det godt.
Om stillingen
Som kompagnibefalingsmand udgør du, sammen med kompagnichefen, kompagniets Command Team. Som kompagnibefalingsmand er du den erfarne befalingsmand, der fremstår som en rollemodel for kompagniets befalingsmænd og loyal sparringspartner for kompagniledelsen.
Du tilsikre at kompagniets personel opretholder et professionelt engagement og militær disciplin.
Som kompagnibefalingsmand ved Hærens reaktionsstyrkeuddannelse (HRU) ved ingeniørregimentet, har du til opgave at skabe den bedste uddannelse for konstabelelever, sergenter og officerer. Formålet er at skabe en arbejdsplads, hvor medarbejderen i er i fokus, og hvor vi skaber de bedste vilkår for læring og udvikling, således der bliver skabt de bedste soldater til SRS.
Du skal skabe rammerne for, at opnå den bedste uddannelse af soldaten, men også tilsikre de bedste rammer for motivation, således soldaten efter de 8 måneders uddannelse, ønsker at få en kontrakt ved regimentet. Der er fastsatte rammer for uddannelsens indhold, men stor handlefrihed til udførelse.
Stillingen kan blive præget af den enkelte, men har visse kerneopgaver. Uddannelseskontrol og udvikling af befalingsmænd står øverst på listen. Hertil kommer uddannelsesplanlægning på forskellige moduler eller øvelser. I stillingen er der en vis mængde administration.
Kompagniet har et godt samarbejde med administrative fælleskab, som er gode til og hjælpe kompagniet med råd og vejledning samt udførsel af flere opgaver. Administration kan være et vidt begreb, men som udgangspunkt vil 2 ud af 5 dage gå med dette.
Du indgår i et tæt samarbejde med BTNBM med henblik på at sikre befalingsmandsstrategien ved regimentet. Du skal herigennem tage ansvar for og sikre, at kompagniets befalingsmænd får rette vejledning og udvikling af kompetencer.
Arbejdstiden er i udgangspunktet 37 timer, der vil dog være uger med merarbejde og uger med øvelsesaktiviteter. Planlægningsstabiliteten er meget høj, og hvilke dage merarbejde ligger eller øvelse, vides 1 år i forvejen.
Om dig
Du er seniorsergent, alternativt erfaren oversergent, der er vurderet egnet til udnævnelse.
Det forventes du besidder gode evner inden for kommunikation, planlægning og styring, herudover at du er ansvarsfuld, imødekommende og har interesse i at rådgive og vejlede KMP enheder, men tillige at kunne rådgive og vejlede den enkelte soldat.
Du fremstår som en rollemodel og er bredt respekteret som en kompetent befalingsmand, og herigennem formår at gå i spidsen for opretholdelsen af korpsånden og disciplinen ved HRU kompagniet.
Ved indtrædelse i stillingen forventes det at du besidder, eller erhverver dig følgende kompetencer:
Det er et krav at du har gennemført Ingeniørregimentets føreruddannelser for
mellemledere (IGR 201 og IGR 204). Er dette ikke er tilfældet vil det manglende
efterfølgende indgå i en udviklingskontrakt.
Det er en fordel hvis du besidder følgende uddannelser i forhold til den militære akademi uddannelse (MAU), eller kort efter ansættelse får udarbejdet et udviklingsforløb der bibringer dig kompetencer indeholdt i uddannelserne:
• Ledelsesmodul 1, Ledelse af mennesker.
• Ledelsesmodul 2, Ledelse i organisationen.
• Føringsmodul 1, taktik i Hæren.
• Føringsmodul 2, Hæren i krig.
• Eventuelle fleksible moduler inden for MAU, som vil være gavnlige for stillingen.
• Eventuelt afsluttende afgangsprojekt inden for MAU.
Det forventes at du er opsøgende og proaktiv omkring din egen udvikling og tilegnelse af kompetencer samt opsøger vejledning ved samtaleleder og bataljonsbefalingsmand.
Ansættelsesvilkår
Stillingen er en seniorsergentstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.
Stillingen kan besættes af en oversergent med et godt udviklingspotentiale og som vurderes klar til udnævnelse eller klar til udnævnelse indenfor en kortere årrække.
I så fald vil der blive taget stilling til udnævnelse i forbindelse med ansættelsen eller der vil blive udarbejdet en udviklingskontrakt der er målrettet gennemgang af den nødvendige kompetenceudvikling og/eller uddannelse, med henblik på efterfølgende udnævnelse. Aflønning sker i henhold til stillingens lønniveau.
Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvarsministeriets område, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.
Dit faste tjenestested vil være i Skive.
Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.
Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.
Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.
KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte KN P.K. Christiansen på mail IGR-2B-800A@MIL.DK eller tlf. 72 82 57 61
Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent seniorsergent Steen Andersen ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på tlf. 72 81 99 33 eller mail FPS-STA@MIL.DK.
Såfremt du er omfattet af en lokal tjenesteplan eller er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.
Ansøgningsfrist er den 20. juni 2023 og samtaler forventes afholdt umiddelbart herefter.
Stillingen er til besættelse 1. september 2023.
Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.
FOKUS og referencer kan medsendes, men er ikke et krav.
I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.
OM INGENIØRREGIMENTET
Ingeniørregimentet hører hjemme på Ingeniørkasernen i Skive, en af landets største kaserner.
Regimentets hovedopgave er at uddanne enheder indenfor de fem ingeniørspecialer; kampingeniør-, ammunitionsrydnings-, konstruktions-, geospatial- og CBRN-tjeneste.
Regimentet består af et garnisonsstøtteelement, tre professionelle bataljoner og en reservestruktur. Regimentet uddanner årligt knap 600 værnepligtige i regi af Hærens Basisuddannelse (HBU) og kursister fra alle våbenarter og værn.
Regimentet har også enheder på Pionergården på Vestamager, hvor dele af Ammunitionsrydningscenteret holder til.
Ingeniørkasernen huser også Prinsens Musikkorps, Hjemmeværnets Landsdelsregion Vest, Hærhjemmeværnsdistrikt Midt- & Vestjylland samt Hjemmeværnsskolens Uddannelsescenter Midt- og Vestjylland. Derudover er der også elementer fra de funktionelle tjenester; bl.a. Driftsområde Skive under Forsvarsministeriet Ejendomsstyrelse, Forsyningscenter Skive under Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse og Garnisons- og Specialværkstedet, begge under Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste.
Med op til ca. 1.500 medarbejdere, når vi er flest og inkl. værnepligtigt personel og elever, er Ingeniørkasernen byens absolut største arbejdsplads. Garnisonen tilbyder dermed gode muligheder for en alsidig og varieret tjeneste.
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Skive Kommune
-Virksomheden tilbyder:
-Arbejdsgiver:
Skive Kaserne, Sdr Boulevard 15 - 1, 7800 Skive
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 20-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet
Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1236&ProjectId=183649&DepartmentId=18960&MediaId=4680&SkipAdvertisement=true
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5848217