Højslev IF tæt på vildt comeback: "Vi blev straffet at et hold, der ville det mere end os"

Profilbillede
dato

Svenstrup-Godthåb IF og Højslev IF stod over for hinanden i en spændende fodboldkamp på Svenstrup Stadion. Kampen endte med en tæt sejr til hjemmeholdet på 4-3.

Det var udeholdet, Højslev IF, der kom bedst fra start og tog føringen allerede i det tredje minut. Linus Beyer scorede målet og gav sit hold en tidlig fordel. Men hjemmeholdet, Svenstrup-Godthåb IF, lod sig ikke slå ud og svarede hurtigt tilbage. I det syvende minut udlignede Mikkel Rafn Pilegaard til 1-1.

Svenstrup-Godthåb IF fortsatte med at presse og fik belønning i det 24. minut, da Peter Stokholm scorede og bragte hjemmeholdet foran med 2-1. Inden pausen øgede Mikkel Rafn Pilegaard sin måltotal til to, da han scorede i det 45. minut og sendte Svenstrup-Godthåb IF på 3-1.

Efter pausen fortsatte hjemmeholdet med at dominere kampen, og i det 58. minut scorede Mikkel Rafn Pilegaard sit tredje mål og bragte Svenstrup-Godthåb IF på en komfortabel føring på 4-1. Men udeholdet gav ikke op og kæmpede sig tilbage i kampen.

I det 85. minut reducerede Kristian Juul for Højslev IF og gav sit hold håb om at komme tilbage i kampen. Og i det 93. minut scorede Linus Beyer sit andet mål og bragte spænding tilbage i kampen med stillingen 4-3.

Efter kampen var træneren for Højslev IF, Michael Henriksen, ekstremt skuffet over holdets indsats.

“En ekstremt skuffende indsats. Det er fair nok, man ikke rammer dagen spillemæssigt, men det basale i form af indstilling, løbevillighed og fightervilje kan man altid forvente skal være på plads."

Træneren var ikke tilfreds med holdes mentale tilstand i løbet af kampen og peger på den manglende vilje som en af de primære årsager til det bitre nederlag:

"I dag mødte vi ikke op mentalt, og så blev vi straffet af et hold, som ville det mere end os. I min optik var modstanderne ikke et bedre hold, men det var et hold, som bare ville have den sejr.”

Træneren fremhævede dog også Nicklas Larsson for hans super indsats i den sidste del af kampen:

“Nicklas Larsson løb med langt hovedparten af stemmerne for især en super indsats i den sidste del af kampen, omend vi vel ret beset ikke burde have stemt på en dag uden de store lyspunkter. Jeg ved godt at det hele kommer til at lyde meget negativt, men må også erkende, at vi idag ikke levede op til det vi lovede hinanden inden kampstart.”

Michael Henriksen mente, at intet fungerede for holdet i dag. De troede, at de var bedre end de var, og de indkasserede alt for lette mål. Derudover løb de heller ikke de nødvendige meter, hvilket resulterede i en træls offday for holdet.

Han understregede vigtigheden af at se sig selv i spejlet og erkende, at holdet ikke er der, hvor de skal være endnu.

Næste kamp for Højslev IF er lørdag 30. september, hvor de skal møde Viborg FF på Højslev Stadion. Der er kampstart kl. 13:00.

Kampens resultat: 4-3 til Svenstrup-Godthåb IF
Række: Herrer Serie 1

Kilde: Træner Michael Henriksen, Højslev Station IF - Herrer Serie 1