Højslev IF sikrer playoffkamp efter sen sejr

HIF (Foto: Michael Henriksen)
Profilbillede

Søndagens møde mellem Højslev Station IF og Gundersted IF på Højslev Stadion bød på en 3-1-sejr til hjemmeholdet.

Træner Henriksens umiddelbare reaktion på søndagens kamp er:

“Spillemæssigt kom vi aldrig op at ringe, men fysisk satte vi tingene på plads i 2. halvleg, hvor vi simpelthen havde mere power og overskud end Gundersted. 1. halvleg spillede vi under vanligt niveau og det hele blev krampagtigt og nervøst - måske også kampens betydning sad i hovederne på spillerne."

"2. halvleg var spillemæssigt langt bedre, dog uden det blev prangende. Men målt på chancerne til os bare de sidste 15 min kan sejren godt forsvares.”

Højslev Station IF-mandskabet havde momenter, der især begejstrer træneren:

“Ikke meget fungerede. Vi spillede for langsomt og uden den store sikkerhed. Vi smed alt for mange lette bolde væk, og manglede en langt stykke hen ad vejen koncentration og fantasi i vores spil. Dog skal spillerne have ros for at løbe mange meter og på den måde æde sig ind i kampen.”

Derudover fremhæver Henriksen især:

“Vil fremhæve især Emil Holm Karlsen i dag. Emil spillede en flot kamp med udgangspunkt fra sin venstre kant. Michael Madsen arbejdede stenhårdt på den centrale midt og gav holdet en masse energi og så må jeg også rose indskifter Andreas Boudigaard Sørensen, som kom ind og leverede to flotte scoringer.”

Lørdag den 25. juni skal Højslev spille playoff om at blive i Serie 1. Modstanderen bliver vinderen af kampen mellem Morsø og Vildbjerg. Kampstart er kl. 14.00 på Højslev Stadion.

Kampens resultat: 3-1 til Højslev Station IF
Række: Herrer Serie 1

Mål
22'0-1Gundersted IF
75'1-1Andreas Boudigaard Sørensen
77'2-1Linus Beyer Christensen
87'3-1Andreas Boudigaard Sørensen

Kilde: Træner Michael Henriksen, Højslev Station IF - Herrer Serie 1
Flere artikler