En ny flok seje social og sundhedshjælpere er klar til at indtage arbejdsmarkedet

Foto: Skive Kommune.
dato

En ny gruppe social- og sundhedshjælpere er klar til at træde ind på arbejdsmarkedet efter at have gennemført deres uddannelse i Skive.

Dette er særligt bemærkelsesværdigt, da det er første gang, at et helt hold EUV1-elever har gennemført uddannelsen i Skive. EUV1-elever er elever, der starter uddannelsen med to års relevant erhvervserfaring.

Eleverne fremhæver de gode vilkår og den overskuelige tidsperiode som vigtige faktorer for at gå fra ufaglært til faglært. Uddannelsen varer kun 17 uger på skolebænken, hvorefter man kan vende tilbage til arbejdsmarkedet med større faglighed.

De skjulte gevinster ved at gå fra ufaglært til faglært er mange, og eleverne fremhæver især, at der er mange opgaver, som man som ufaglært ikke har beføjelser til at udføre.

Dette kan være udfordrende i hverdagen, så muligheden for at kunne påtage sig større opgaver uden at skulle trække på kollegaerne er tilfredsstillende og en stor motivationsfaktor for eleverne.

Hvis du er ufaglært inden for pleje og omsorg og ønsker at blive en endnu dygtigere fagperson, kan du kontakte uddannelseskonsulent Dorte Søgaard eller elevkoordinator Karina Eva Andersen for at høre mere om dine uddannelsesmuligheder.


https://skive.dk/nyheder/sas-pleje-omsorg/nye-ssh-klar-til-arbejdsmarkedet/
Kilde: Skive Kommune